Onze werkwijze

 • TEKENINGEN WERKWIJZE 01

  1. Offerte opvragen


  U wilt graag van te voren weten wat de kosten zijn? U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte opvragen. Wij leveren kwaliteit voor een betaalbare prijs.

  Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het opvragen van een offerte.

 • TEKENINGEN WERKWIJZE 02

  2. Startoverleg

  Hebt u de opdracht verleend? Dan spreken we in het startoverleg alle vragen, wensen en mogelijkheden met u door. Dit kan bij u, bij ons of eventueel telefonisch. Bij dit overleg nemen we ook de planning met u door. Zodat u precies weet wanneer u de producten geleverd krijgt.

 • TEKENINGEN WERKWIJZE 03

  3. Concept maken

  Na het overleg gaat de vormgever aan de slag. Het concept krijgt u per e-mail. U kunt het op uw gemakt beoordelen op een tijdstip dat het u uitkomt.

 • TEKENINGEN WERKWIJZE 04

  4. Terugkoppeling

  We spreken samen de mogelijke aanpassingen door.

 • TEKENINGEN WERKWIJZE 05

  5. Definitieve versie

   

  We maken de definitieve versie. En we gaan door tot u tevreden bent!

 • TEKENINGEN WERKWIJZE 06

  6. Afleveren

  De bestanden worden drukklaar gemaakt en naar de drukker verstuurd. Als het product klaar is, leveren we het bij u af.

Sonja van der Maas

Sonja vierkant

Sonja is de creatieve kracht achter Lynx Ontwerp. Zij is een getalenteerd grafisch vormgever die met veel enthousiasme elk project graag tot een goed einde brengt. Vormgeven is haar passie en niets is haar te veel. Haar ontwerpen zijn veelal kleurrijk, effectief en onderscheidend.